شیخی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: نقش مشکلات بزرگ اقتصادی در کاهش رشد جمعیت را نمیتوان نادیده گرفت، اما مسائل فرهنگی و اجتماعی نقش پررنگ تری در کاهش فرزند آوری دارند.
مسئول امور زنان و خانواده مرکز مطالعات دانشگاه عالی دفاع ملی: در برنامه هفتم توسعه به موضوع خانواده باشکوه دارای سه مولفه تشکیل، تحکیم و تقویت خانواده توجه شده است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور گفت: اگر بخواهیم بهصورت کامل برای مسئله جمعیت فکری کنیم ابتدا مسئولین باید اجراییشدن قانون سند تحول جمعیتی را پیگیری کنند و باید روی فرهنگ و مسئله ذهنی مخاطب برای فرزندآوری سرمایهگذاری کنیم.
وقتی بیش از دو سوم جمعیت کشور در سنین کار و فعالیت است ما در فاز پنجره جمعیتی قرار داریم، حدود ۴-۵ دهه است که ما در آن قرار داریم و تقریبا از دو دهه آن عبور کردیم یک مقدار دیگر باقی مانده است.
محمد اسماعیل اکبری مشاور عالی وزیر کشور گفت از ۱۰ تا ۱۵ سال پیش، فرزندآوری ما به نصف رسیده و در این باره توجه مردم به این موضوع مهم است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اهمیت اجرای قانون جوانی جمعیت در بودجه ۱۴۰۲ گفت: در حوزه تزریق بودجه در بحث عائله مندی، اعطای زمین و اجرایی شدن قانون جوانی جمعیت این مساله دنبال شده است.
معاون برنامه ریزی بنیاد ۱۵ خرداد: خانوادههای دارای سه فرزند و بیشتر به عنوان مخاطبان اصلی مراکز مثبت پنج درنظر گرفته شدهاند و بیشترین تخفیفها برای آنها لحاظ میشود.
نائب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد با تصمیمات جدید در حوزهی دارو ، تجهیزات مصرفی و حوزه شیرخشک شاهد رفع کمبود شیرخشک هم به صورت شیرخشک متابولیک و هم شیرخشکهای رگولار باشیم .
سرپرست معاونت راهبردی معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری با اشاره به تاثیر حجاب در نشاط اجتماعی گفت : برای اینکه یک جوان حجابش را رعایت کند بایدآموزش دیده و پرورش یافته باشد.
فلسفه حجاب از نگاه شهید مطهری در حوزه حفظ آرامش روحی بانوان، حفظ ارزش و بالا بردن احترام استحکام پیوند خانواده و استواری جامعه و اجتماع است.