پخش زنده
امروز: -
دستگاه دیپلماسی ضمن تقویت روابط با همسایگان و ائتلاف با سایر کشورها، باید طرح شکایت در سازمان ملل و دریافت غرامت از رژیم صهیونیستی را پیگیری کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاد علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: حال که کشورمان مورد حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته است، شهروندان آسیب دیده، باید موارد را مستند کنند و پیگیری پرداخت خسارت و ادعای آن در مجامع بین المللی از سوی دستگاه دیپلماسی کشور پیگیری شود زیرا رژیم صهیونیستی جنایتکار به کشور ما تجاوز نظامی کرده است.
روح الله اسلامی افزود: دشمن با تجاوز به خاک کشورمان، خسارت هایی را برای مردم و زندگی روزمره، آنان ایجاد کرد و باید به این موضوع، توجه شود.
وی ادامه داد: اصل توانایی هسته ای برای جمهوری اسلامی ایران ضروری است اما کشورمان هرگز به سمت تولید بمب اتم حرکت نکرده است و باید در مذاکرات به این موضوع توجه شود.
عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با پیش فرض این که کشورمان در حال دستیابی به بمب اتم است و با حمله به تاسیسات هسته ای و زیرساخت های جمهوری اسلامی ایران، مردم شورش خواهند کرد و افکار عمومی نیز به نفع آنها وارد صحنه درگیری می شوند، دست به اقدام نظامی علیه کشورمان زد.
اسلامی افزود: در طول ۱۲ روز شاهد یک جنگ تمام عیار علیه کشورمان بودیم و این در حالی است که رژیم صهیونیستی از چند سال گذشته برای این اقدام خود برنامه ریزی کرده بود و با فعال کردن شبکه های جاسوسی خود و همچنین، حمله هوایی غافلگیرانه به کشورمان، جنگی ترکیبی را بر جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرد.
وی اظهار کرد: در این حمله توانستیم از منظر دفاعی و نظامی، به دشمن پاسخ دهیم و در این خصوص رژیم صهیونیستی شکست خورد و مجبور شد تا از آمریکا کمک بگیرد.
استاد علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: اکنون باید روحیه میهن دوستی و حفظ جمهوری اسلامی ایران بیشتر مورد توجه قرار گیرد و از سرمایه اجتماعی شکل گرفته و اجتماع قدرتمند مردمی برای حفظ نظام به خوبی بهره برد.
اسلامی افزود: از سوی دیگر باید توان نظامی کشور نیز مورد تقویت قرار گیرد و با به روز رسانی توان موشکی و هوایی خود، به مرحله ای برسیم که توان بازدارندگی در برابر دشمنان این آب و خاک، ایجاد شود.
وی ادامه داد: همزمان باید توان دیپلماسی کشور نیز بیشتر تقویت شود و اقداماتی در حوزه سیاست خارجه کشورمان در ارتباط با کشورهای همسایه و همچنین طرح شکایت در سازمان ملل نیز صورت گیرد و به دنبال افزایش سیاست های راهبردی، ائتلاف با سایر کشورها و انجام مذاکره برای حفظ منافع ملی در عرصه سیاست خارجه کشورمان باشیم.
استاد علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: رژیم صهیونیستی و همچنین ترامپ تلاش می کردند با جنگ روانی، قدرت تصمیم گیری مسئولان کشورمان را دچار اختلال کنند و با فشار بیشتر، بتوانند امتیازاتی بگیرند و یا در صورت امکان، با ایجاد جنگ و درگیری، ایران را وادار به تسلیم کنند ولی نتوانستند به این خواسته خود دست پیدا کنند.
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: «نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان شاء الله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد».
جمهوری اسلامی ایران شبانگاه همان جمعه و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک دهها فروند موشک به سمت سرزمینهای اشغالی آغاز کرد و در ۲۲ موج طی ۱۲ روز جنگ را ادامه داد.
همچنین در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هستهای صلحآمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بینالملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رمز مقدس «یا اباعبدالله الحسین (ع)» در عملیات «بشارت فتح» پایگاه «العدید» قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داد.
در پی عملیات موفق و غرورآفرین «بشارت فتح» رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از ۱۲ روز حمله وحشیانه به کشورمان، تسلیم و مجبور به پذیرش آتش بس شد.