پخش زنده
امروز: -
وزیر میراث فرهنگی از تصویب سند جامع گردشگری سلامت به زودی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سید رضا صالحیامیری پیش از ظهر امروز در سومین کنفوبیشن بینالمللی گردشگری سلامت با حضور مقامات داخلی و خارجی در استانداری همدان گفت: گردشگری سلامت فراتر از یک صنعت اقتصادی و بهمثابه پلی برای تبادل فرهنگی، همدلی ملتها و مسئولیتپذیری منطقهای است.
اوبا اشاره به اینکه سلامت، نه صرفاً اقتصاد؛ بلکه فرهنگی برای درک درد مشترک ملتها است گفت: این نه فقط یک گردشگری است، بلکه یک تبادل فرهنگی است؛ نه صرفاً یک همایش سلامت، بلکه یک تلاش برای درک مشترک از دردهای ملتهای عضو و نگاه ما به سلامت و گردشگری سلامت، نگاهی انسانی است؛ مشارکت، همدلی، همگرایی و همنوایی جایگزین رقابت شده است.
صالحی امیری تأکید کرد: دولت در این مسیر رقیب بخش خصوصی نیست، بلکه حامی و تسهیلگر آن است و سیاست قطعی وزارت میراث فرهنگی، حمایت حداکثری از نهادهای عمومی، صنفی و خصوصی است تا کار به مردم واگذار شود و دولت نقش سیاستگذار و پشتیبان را ایفا کند.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ایران را قطب منطقهای گردشگری سلامت خواند و با ارائه آمار، از جایگاه ممتاز ایران در حوزه درمان و سلامت منطقهای سخن گفت و افزود: ایران امروز یکی از قطبهای مهم منطقه در حوزه پزشکی است، هزینه درمان در ایران بهمراتب پایینتر از سایر کشورهاست.
صالحی امیری بیان کرد: پارسال، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از خدمات درمانی کشور استفاده کردند و هدفگذاری ما در برنامه هفتم توسعه، جذب ۲ میلیون گردشگر سلامت با درآمد ۶ میلیارد دلاری طی پنج سال آینده است.
او با پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک اکو و سکوهای دیجیتال سلامت، با نگاهی راهبردی به آینده عنوان کرد: تشکیل کمیته مشترک گردشگری سلامت اکو برای تبادل تجربیات، رتبهبندی مراکز، صدور گواهی مشترک و استانداردسازی خدمات لازم است.
وزیر میراث فرهنگی ضمن قدر دانی از جامعه پزشکی، سازمانهای بیمهگر، وزارت بهداشت و نهادهای مدنی گفت: امروز در کشور، بیش از ۲۵۰ مرکز درمانی فعال و صدها کلینیک تخصصی داریم و نیروی انسانی ما در سطح منطقه ممتاز است. همچنین از خیرانی که در ساخت بیمارستانها مانند بیمارستان پرشیان در همدان مشارکت داشتهاند، صمیمانه قدردانی میکنم.