پخش زنده
امروز: -
سرانه پایین فضای آموزشی در کردستان موجب شده که برای جبران این کمبود از مدارس به صورت دو شیفت یا فضاهای غیر استاندارد به عنوان کلاس درس استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان در گفتوگو با خبر صبحدم به اولویت نوسازی و تجهیز مدارس در برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: جبران کمبود سرانه فضای آموزشی در کردستان علاوه بر بودجه استانی، نیازمند حمایتهای کشوری است.
مرادی افزود: اخیرا درقانون ماده ۲۰ برنامه هفتم توسعه آمده چنانچه مودیان مالیاتی در بحث مدرسه سازی مشارکت کنند ۲۵ تا ۵۰ درصد از اعتبار مالیاتی آنها کسر میشود.
وی از نوسازی ۷۰ درصد مدارس تخریبی استان خبر داد و گفت: با تخصیص اعتبار لازم باقی مانده مدارس نیز نوسازی خواهد شد.
مرادی مهاجرت از روستاها و رشد جمعیت دانش اموزی در مناطق حاشیه شهرها را از مشکلات استان عنوان کرد و گفـت: در ۱۶ منطقه آموزشی در مناطق شهری استان ۳۴۰ هزار متر مربع کسری فضای آموزشی داریم.
وی با اشاره به مشارکت خوب خیرین در امر مدرسه سازی، اظهار کرد: در سنوات گذشته ۱۵ تا ۲۰ اعتبارات نوسازی مدارس از کمک خیرین بوده است.
مرادی در خصوص مدارس کانکسی استان هم گفت: ۲۸ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که ۱۸ مورد آن بازسازی و تحویل آموزش و پرورش شده و ۱۰ مورد باقی مانده بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان اسفند ماه تحویل داده میشود.