بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، بابک کاوهئیان با اشاره به گزارش اخیر سازمان راهداری درباره تلفات جادهای کشور، گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبان، تلفات رانندگی در راههای برون شهری استان بوشهر ۵.۸ درصد و در راههای روستایی ۳۰ درصد کاهش داشته است.
وی افزود: این مهم نشان از مسئولیتپذیری بیشتر کاربران جادهای و تاثیر اقدامهای دستگاههای متولی جادهای نظیر ایمنسازی راهها و نظارت پلیس راه دارد.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای بوشهر با اشاره به اینکه شمار متوفیان تصادفات در استان کاهش ۷.۲ درصدی داشته، یادآور شد: توجه نکردن به جلو ناشی از سرعت زیاد، خستگی و خواب آلودگی و سبقت غیرمجاز از بیشترین عوامل تصادفات جادهای در استان بوشهر است.
وی اظهار کرد: براساس جدیدترین جدول مقایسهای از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، استان بوشهر در شاخص «کشته به وسیله نقلیه بعلاوه کیلومتر پیموده شده» رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده که رتبه مناسبی است.
کاوهئیان با بیان اینکه این شاخص یکی از معیارهای مهم در تحلیل ایمنی جادهای است، اضافه کرد: این شاخص برای اندازهگیری تعداد کشتهشدگان تصادفات جادهای نسبتبه میزان استفاده از وسایل نقلیه و مسافت طی شده بهکار میرود و از آن نظر اهمیت دارد که امکان مقایسه سطح ایمنی جادهای مناطق مختلف را فراهم میکند و میتوان اقدامات پیرامون کاهش تصادفات کشنده را ارزیابی کرد.
وی ادامه داد: همچنین کیفیت جادهها، قوانین راهنمایی و رانندگی، رفتار رانندگان، نوع وسایل نقلیه و تراکم ترافیک از دیگر عوامل موثر در بهبود شاخص «تعداد کشته بر وسیله نقلیه بعلاوه کیلومتر» است.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای بوشهر یادآور شد: مواردی نظیر رعایت سرعت مجاز، استفاده نکردن از تلفن همراه هنگام رانندگی، اجتناب از رانندگی تهاجمی، استراحت و خواب کافی قبل از رانندگی، کمک به آسیب دیدگان و رانندگی ایمن از مهمترین اقدامات در راستای پیشگیری از تصادفات در رانندگی است.