پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: طی ۶ ماه نخست امسال ۱۷ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۹۸ قطعه جوجه ریزی با نظارت دامپزشکی در مرغداریهای صنعتی زنجان انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ حاج کاظمی گفت: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی آغاز میشود و تا عرضه گوشت مرغ در بازارهای مصرف ادامه دارد.
وی افزود: گوشت سفید به عنوان یک فرآورده پروتئینی پر مصرف در سبد کالای خانوارها بسیار حائز اهمیت بوده و نیازمند نظارت مستمر به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش تولید و جلوگیری از ورود خسارات اقتصادی به فعالان این بخش است.
مدیرکل دامپزشکی استان ادامه داد: تمام مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداریها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بستهبندی شده تازه و منجمد در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی انجام میشود.
حاج کاظمی گفت: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران سبب ممانعت از بروز و شیوع بیماریهای فراگیر و یا بیماریهایی با مرگ و میر بالا در مرغداریها میشود و زمینه ارتقای سطح تولید و تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی را برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
وی افزود: مرغداران باید توصیههای بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی را رعایت کنند و در صورت مواجهه با بیماریهای واگیردار و یا تلفات بالا در مرغداری برای جلوگیری از شیوع بیماریها مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوط جهت بررسی و رسیدگی اطلاع دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان ادامه داد: مرغداران با رعایت دقیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در تمامی مراحل پرورش اعم از شست و شو و بهینه سازی مرغداری، خرید جوجه، حمل و نقل، واکسیناسیون، درمان به موقع و استفاده از داروها با نظر و مشورت دامپزشکان، سلامت گله خود را تضمین کنند.