پخش زنده
امروز: -
دبیر ستاد خیرین وزارت علوم گفت: باید در دانشگاهها شبکه دانشجویی خیرین راهاندازی شود تا از ظرفیتها و توانمندیهای دانشجویان فارعالتحصیل در دانشگاهها بهره ببریم و برای جریانها و مشکلات جامعه دانشگاهی راهحل بیابیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی زمانیان در نشست شورای هماهنگی خیرین منطقه ۶ کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان با اشاره به فلسفه تشکیل نشستهای منطقهای در حوزه خیرین گفت: دانشگاه کارخانه انسان سازی است و بغیر از فضای کالبدی که شامل آزمایشگاه و کتابخانه است، نیازمند روح انسان سازی است. متاسفانه به علت عدم توانایی دانشجویان در تامین مخارج تحصیلی، گرایش به دانشجو شدن کاهش پیدا کرده است. وی افزود: باید در دانشگاهها شبکه دانشجویی خیرین راهاندازی شود. باید انجمن فارغالتحصیلان در دانشگاهها راهاندازی شود تا از ظرفیتها و توانمندیهای دانشجویان فارعالتحصیل در دانشگاهها بهره ببریم و برای جریانها و مشکلات جامعه دانشگاهی راهحل بیابیم.
رئیس مرکز برنامهریزی استراتژیک ریاست جمهوری با بیان ضرورت حضور اعضای هیئت علمی در شبکه خیرین تصریح کرد: در نظر گرفتن اصول طراحی بنیاد حامیان، تنوع بخشیدن به ساز و کارهای جذب خیرین، بهرهوری از روشهای نوآورانه در فعالیتهای عمرانی دانشگاهها از جمله ویژگیهای یک بنیاد حامیان حرفه ایست. به پروژهها رنگ و بوی نوآوری بدهیم.زمانیان در پایان افزود: یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم جذب ظرفیتها و مشارکتهای مردمی است. به همین واسطه خیرینی که در پروژههای نیمه تمام دولتی که بیش از ۵۰ درصد از آنها ساخته شده باشد کمک کنند؛ تا سقف ۵۰ درصد، معادل مالیات آنها محسوب خواهد شد.
زمانیان در پایان اذعان داشت: یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم جذب ظرفیتها و مشارکتهای مردمی است. به همین واسطه خیرینی که در پروژههای نیمه تمام دولتی که بیش از ۵۰ درصد از آنها ساخته شده باشد کمک کنند؛ تا سقف ۵۰ درصد، معادل مالیات آنها محسوب خواهد شد.
صباحی عضو هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان، هدف از تشکیل شورای خیرین مناطق ۹ گانه آموزش عالی کشور در حوزه خیرین را همافزایی و انتقال تجارب بوسیله مشورت و ساماندهی فعالیتهای بنیاد حامیان دانشگاهها دانست و افزود: امید است با برگزاری این نشستها، بنیادهای حامیان تشکیل شده در دانشگاهها بتوانند با یکدیگر ارتباط سازنده برقرار کنند. هدف از تشکیل بنیاد حامیان بسترسازی برای حضور خیرین در دانشگاهها و تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه بوده است.
همچنین حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان این نشست را موجب تعامل و بصیرت افزایی مدیر عامل بنیادهای حامیان دانشگاهها و مراکز علم و فناوری ایران عنوان کرد و گفت: امید است اینگونه جلسات تداوم داشته باشد چرا که موجب همگرایی و هماهنگی بین بنیادهای حامیان و خیرین و دانشگاه، شناسایی مشکلات و معضلات و انتقال تجارب بوسیله مشورت میشود. انتظار ما از مسئولان، کمک به رشد و تداوم فعالیتهای خیرین گرامی است.
در ادامه نشست روسای دانشگاهها، خیرین و مدیر عامل بنیادهای حامیان منطقه ۶ کشور به بیان تاریخچه شکل گیری بنیاد حامیان در دانشگاهها و همچنین ذکر دستاوردها و فعالیتها و البته اشاره به مشکلات و معضلات پیش روی خیرین پرداختند.
گفتنی است؛ در پایان جلسه انتخابات شورای خیرین منطقه ۶ کشور برگزار شد.