پخش زنده
امروز: -
یک شرکت دانش بنیان توانست با حضور در رویداد همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائران اربعین طیف گستردهای از مواد غذایی، محصولات مصرفی، آرایشی و بهداشتی و نمونههای دیگر را تجزیه و تحلیل کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان، دارای تیمی از متخصصان آزمایشگاهی با تجربه از جمله میکروبیولوژیست ها، شیمیدانان و کارشناسان آزمایش مواد غذایی است که میتوانند طیف گستردهای از مواد غذایی، محصولات مصرفی، آرایشی و بهداشتی و نمونههای دیگر را تجزیه و تحلیل کنند.
این شرکت که به عنوان عضوی فعال در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی فعالیت دارد و از سال ۱۴۰۰ به عنوان شرکت دانش بنیان معرفی شده از جمله شرکتهایی است که مرداد ماه سال جاری در «رویداد همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائران اربعین» شرکت کرده و ایده خلاقانه خود را برای مسیر راهپیمایی اربعین ارائه کرده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص کاربست ایده خلاقانه این شرکت برای راهپیمایی اربعین گفت: خدماتی که شرکت ما عرضه میکند، مربوط به خدمات بهداشتی برای موکبهایی است که به تهیه موادغذایی مبادرت دارند و طی آن ما پیوسته سلامت پرسنل و افرادی که تهیه مواد غذایی را در دست دارند و حتی مواد غذاییای را که از شهرهای مختلف به موکبها میرسند بررسی میکنیم.
وی در خصوص ضرورت این اقدام بهداشتی و سلامت محور افزود: با توجه به گرمی هوا، آلودگی و فساد پذیری مواد غذایی احتمال بالایی دارد، مضاف بر اینکه این جنس از آلودگیها اغلب نوعی پاندمی و اپیدمی ایجاد میکنند و باعث میشود افراد زیادی در آن مسیر دچار بیماری شوند.
این فناور در ادامه توضیح داد: ایده ما این است که بتوانیم با یکسری آزمایشهای معمول و اولیه مواد غذایی مشکل دار را کنار زده و آموزشهای اولیه بهداشتی را به آن افرادی که در تهیه مواد غذایی شرکت میکنند، عرضه کنیم.
وی در خصوص امکانات لازم برای عملیاتی کردن ایده شرکت، گفت: موکب یک در دو متر در مسافتهای مشخص، برای عملیاتی کردن این ایده کفایت میکند و تنها امکاناتی که برای ارائه این خدمت نیاز داریم، برق است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در خصوص، مزیت کاری که این شرکت در جریان پیاده روی اربعین حسینی میتواند انجام دهد، گفت: این تستها و آزمایشها در لحظه انجام میشود و مراجعه حضوری به موکبها و دادن مشاوره و آموزشهای لازم هم میتواند خطاهای احتمالی را که به فساد مواد غذایی منجر میشود به حداقل برساند.