• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۴۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴
علمی و فرهنگی » زنان و خانواده

خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری

خورش چغاله بادام یک خورش بهاری بسیار خوشمزه با طعمی تقریبا ترش است که با داشتن سبزیجاتی مثل نعناع و جعفری عطر و بویی عالی دارد.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، اوایل بهار و همزمان با ورود چغاله بادام به بازار مصرف، فرصت مناسبی برای تهیه خورش خوشمزه چغاله بادام فراهم می شود. این خورش خوش طعم یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که می توان آن را در وعده‌های ناهار و شام سرو کرد.

 

خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری

 

مواد لازم برای تهيه خورش چغاله بادام (مخصوص۴ نفر)

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • چغاله بادام: ۳۰۰ گرم
  • نعناع: ۵۰ گرم
  • جعفری: ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • آبغوره: به اندازه کافی
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه کافی


طرز تهیه خورش چغاله بادام

  • از ۲ ساعت قبل از شروع به آشپزی چغاله‌ها را در یک کاسه بخیسانید تا کمی نرم شوند.
  • برای شروع آشپزی ابتدا پیاز‌ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
  • سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.
  • پس از اینکه روغن مایع کمی داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
  • زمانی که پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه و پیاز یک دست شوند ادامه دهید.
  • گوشت خورشتی را به صورت قورمه‌ای (مانند خورش قورمه سبزی) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

 

خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری

 

  • پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چغاله‌ها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • دقت داشته باشید حتما چوب‌های انتهای چغاله‌ها را جدا کنید.
  • پس از اینکه چغاله‌ها را هم کمی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
    در این مرحله اجازه دهید گوشت و چغاله با حرارت ملایم بپزند.
  • در مرحله بعدی نعناع و جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان کمی پر رنگ‌تر شود.
  • پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط نعناع و جعفری را به قابلمه اضافه کنید.
  • پس از اضافه کردن مخلوط نعناع و جعفری اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیندازد.
  • در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش، آبغوره را به همراه نمک، فلفل سیاه را اضافه کنید.
  • پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
افتتاح چندین طرح حوزه راه و امنیت در زرند
آمادگی ایران برای همکاری با چین در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن
پیگیری برای حل مشکل متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شوش
اقامه نماز طلب باران در ورامین همزمان با تداوم خشکسالی
ورود زمینی هیاتی از کشور جمهوری آذربایجان از مرز آستارا
کسب تراز تجاری مثبت در روسیه و اوراسیا اهمیت دارد
تردد در مسیرهای شهرستان دیواندره جریان دارد
ملیکا میرحسینی صاحب نشان برنز شد
ایجاد ۵ ناحیه صنعتی در کرمان
کشتی ترکیه در اوکراین هدف حملات روسیه قرار گرفت
انهدام شبکه سازمان‌یافته پولشویی در هرمزگان
ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر
تجلیل از دو ورزشکار قهرمان در نصرت آباد
شانگهای بهترین سازمان برای رفع نیاز‌های اعضاء
رونمایی از هفت کتاب در استهبان
جمع آوری شتر‌های سرگردان از ابتدای آذر ماه در جاسک
بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی تا پایان سال در اصفهان
تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند و صعود مس سونگون به جایگاه سوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)