• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۰۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
علمی و فرهنگی » زنان و خانواده

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

خورش میگو ترش یکی از خورش‌های خوشمزه جنوبی است که در ترکیب آن از رب انار ترش استفاده و همراه با برنج یا نان سرو می‌شود.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، خورش میگو یکی از خورش‌های سنتی و پرطرفدار جنوبی است که با روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در این نوشتار می خواهیم دستور پخت خورش میگو ترش بندرعباس و خورش میگو ترش جنوبی را با دو روش مختلف به شما آموزش دهیم. برای ترش شدن خورش میگو متناسب با ذائقه خودتان می توانید از رب انار ترش، رب نارنج یا سرکه استفاده کنید.

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

خورش میگو ترش

مواد لازم خورش میگو ترش

  • میگو،​ ۵۰۰ گرم
  • پیاز، يک عدد بزرگ
  • رب انار ترش،​ يک عدد
  • رب گوجه فرنگی، يک قاشق غذاخوری
  • سیر، ۳ عدد
  • نمک و فلفل سیاه،​ به مقدار کافی
  • زردچوبه، ادویه میگو، به مقدار کافی
  • روغن، به مقدار کافی

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

طرز تهیه خورش میگو ترش
برای تهیه خورش میگو ترش جنوبی ابتدا باید میگو‌های را تمیز کنیدو رگ پشتی آن‌ها را بگیرید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود.
سیر را رنده کرده اضافه کنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود.
فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه نموده مخلوط کنید.
میگو‌ها را اضافه نموده تفت دهید.
ادویه میگو را اضافه کنید مخلوط نمایید تا عطرش بلند شوند.
رب انار و گوجه فرنگی را اضافه نموده مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کنند.
يک فنجان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم میگو‌ها بپزند.
نمک را در ۱۰ دقیقه انتهای پخت اضافه کنید و وقتی خورش جا افتاد شعله را خاموش کنید.

خورش میگو ترش بندرعباس

مواد لازم خورش میگو ترش بندرعباس

  • میگو پاک شده و رگ زده،​ ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ،​ ۲ عدد
  • سیر،​ ۴ حبه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، فلفل پاپریکا، ادویه گراماسالا،​ به مقدار دلخواه
  • سرکه سفید، ۴ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی، ۶ عدد
  • رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت، يک عدد

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

طرز تهیه خورش میگو ترش بندرعباس
برای درست کردن خورش میگو ترش به سبک بندرعباس باید از شب قبل میگو‌ها را مزه دار کنید تا بویشان بزود.
برای مزه دار کردن میگو‌ها از ترکیب روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه گرم ماسالا و ۴ قاشق غذاخوری سرکه سفید استفاده کنید. میگو‌ها را که کاملا تمیز کرده اید به این مواد آغشته کنیدو در ظرف را ببندید و یک شب بگذارید در یخچال تا کاملا مزه دار شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دید تا طلایی شود.
سیر له شده را اضافه کرده تفت دید تا بویش بلند شود.
زردچوبه و فلفل قرمز تند را متناسب با ذائقه خودتان اضافه کنید و هم بزنید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند.
گوجه فرنگی‌های پوره شده را اضافه کنید و اجازه د هید آب گوجه‌ها کشیده شو.
میگو‌ها را اضافه کرده و يک دقیقه تفت دهید. زیاد تفت دادن میگو‌ها باعث سفت شدن گوشتشان می‌شود.
۲ لیوان آب جوش و عصاره گوشت را اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن خورش در قابلمه را بگذارید و صبر کنید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد.


نکته؛​ خورش میگو را با برنج زعفرانی و انواع ترشی لیته و ترشی انبه سرو می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)