با فعالیت ۱۸ واحد تولید آرد کامل
اصفهان پیشتاز در تولید نان با آرد کامل در کشور
۱۸ واحد تولید و توزیع آرد کامل با هفت درصد سبوس گیری در کلانشهر اصفهان از استانهای پیشتاز در این زمینه فعال است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، این استان را پیشتاز در تولید آرد کامل در کشور معرفی کرد و گفت: طرح پایلوت تولید نان با آرد کامل با جایگزینی سبوس گیری هفت درصد به جای ۱۲ درصد به ویژه در تولید نان سنگک در مناطق برخوردار این استان عرضه میشود.
محسن ضیایی، تولید نان با آرد کامل را تیرهتر از دیگر نانها و از ارزش غذایی بالاتری در مقایسه با انواع نانهای دیگر برخوردار دانست و افزود: این نوع نان دارای فیبر بالا است و به هضم غذا و بهبود دستگاه گوارش کمک میکند.
وی بااشاره به ویژگیهای آرد کامل هفت درصد سبوس گیری گفت: در تولید این محصول، تنها هفت درصد سبوس گندم استخراج شده و طبق توصیه پزشکان از ارزش غذایی بالایی برای مصرف کنندگان و بهبود دستگاه گوارش برخودار است.
استان اصفهان با چهار و ۵۰۰ نانویی فعال، ۱۰ سال متوالی به عنوان تولیدکننده برتر نانهای سنتی در کشور شناخته شده است.