۱۰۹ زن سرپرست خانوار اردبیلی وارد بازار کار شدند
۱۰۹ نفر زن سرپرست خانوار در استان اردبیل در رشتههای قالیبافی و تولیدات صنایع چرمی وارد بازار کار شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: از بیش از ۱۴ هزار زن سرپرست خانوار این استان ۱۰۲ نفر دارای شرایط ویژه بودند که با تلاش جهاد دانشگاهی تعداد ۱۰۹ نفر توانستند در رشتههای قالیبافی و تولیدات صنایع چرمی به بازار کار متصل شوند.
طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار
اصغر منافزاده افزود: اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار به عنوان یک طرح اثربخش در همه استانهای کشور در حال انجام است و این طرح از نظم و انسجام مناسبی برخوردار است.
او با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: این طرح با الگوی نوینی در حال اجرا میباشد و اگر در استان و در سطح ملی به خوبی مدیریت شود و از پراکندگی و موازیکاری در اجرای قانون مشاغل خانگی پرهیز و روی تمرکزگرایی تاکید شود، بازخورد خوبی از حیث اقتصادی و اجتماعی با خود به همراه خواهد داشت.
رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه در این طرح ملی دغدغه وابستگی تسهیلاتی برطرف شده، ادامه داد: با هماهنگی برخی بانکهای فعال در حوزه اشتغال تسهیلات کمبهره را برای تکمیل زنجیره تولید، جذب و این مشاغل را از پایداری مطلوب برخوردار خواهیم کرد.
مناف زاده با بیان اینکه روند ثبتنام و استعدادسنجی و ارزیابی متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به خوبی توسط جهاد دانشگاهی در حال انجام است، اظهارکرد: در این طرح زمینه لازم برای توانمندسازی، مشاوره و آموزش متقاضیان جهت ایجاد کسب و کار و درآمد پایدار فراهم میشود که این امر به رفع دغدغه اشتغال کمک خواهد کرد.
مسئول دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل نیز از ثبتنام ۲ هزار و ۷۴۹ متقاضی در این طرح خبرداد و گفت: از این تعداد ۹۱۰ نفر ارزیابی اولیه شده و به سمت برخورداری از مشاورهها و آموزشهای مرتبط هدایت شدهاند.
میثم ضاربنیا با قدردانی از همراهی سازنده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، تشریح کرد: در این طرح ۱۳ عنوان مزیت شغلی با بررسی وضعیت منطقهای و فرهنگی استان تعیین شده که در حال حاضر ۳۰ درصد متقاضیان در رشته قالیبافی ثبتنام نموده و رشتههای چرمدوزی، خیاطی لباس و بستهبندی عسل در جایگاههای بعدی قرار دارند.
وی با اشاره به این که پس از پایان ثبت پایش و ارزیابی، متقاضیان جهت برگزاری دورههای توانمندسازی و ارائه مشاوره و هدایت متقاضی انجام میگیرد، ادامه داد: در حال حاضر با ساماندهی کلاسهای آموزشی درصدی از متقاضیان در دورههای آموزشی و مشاورهای رایگان در حال طی روند طرح هستند.