پزشک آمریکایی
هشدار درباره افزایش روزانه تلفات کرونا در آمریکا به چهار هزار نفر
دکتر راشل والینسکی، پزشک آمریکایی درباره افزایش روزانه تلفات کرونا در آمریکا به چهار هزار نفر هشدار داد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، پزشک آمریکایی درباره افزایش روزانه تلفات کرونا در آمریکا به چهار هزار نفر هشدار داد.
دکتر راشل والینسکی در گفتگو با این شبکه گفت: بیماری کووید-۱۹ با شدت در آمریکا در حال گسترش است. روز گذشته یکصد و هشتاد هزار مورد جدید از ابتلا به این بیماری در آمریکا ثبت شد. اگر این آمار را با رقم دو تا سه درصد تلفات جانی از رقم مبتلایان مقایسه کنیم به وضعیتی خواهیم رسید که تعداد فوتیهای کرونا در آمریکا در آینده به سه هزار تا چهار هزار مورد در هر روز برسد البته اگر این وضع را در کنترل خود درنیاوریم.
وی افزود: این وضعیت وحشتناک است. خبرهای خوبی از تلاشها برای ساخت واکسن در راه است. کاخ سفید اعلام کرده است تا پایان سال احتمالا میلیونها نفر واکسن کرونا را در آمریکا دریافت خواهند کرد. در حال حاضر حدود هفتاد هزار نفر در بیمارستانهای آمریکا به علت ابتلا به کرونا بستری هستند.
متخصص آمریکایی: خلاءرهبری، مشکل مقابله با کرونا در آمریکاست
متخصص آمریکایی تصریح کرد آمریکا برای مقابله با کرونا با مشکل خلاء رهبری مواجه است.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، دکتر کارلوس دل ریو رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایموری در آمریکا که متخصص بیماریهای عفونی است در گفتگو با این شبکه گفت: بنده به شدت نگران افزایش شیوع بیماری کووید-۱۹ در آمریکا هستم. این بیماری در ادامه نیز جان بسیاری را خواهد گرفت. علت اینکه عده زیادی در آمریکا جانشان را به علت کرونا از دست داده اند این است که عملا در کشور هیچکس مسئول امور این حوزه نیست. ما در حال حاضر برای مقابله با این بیماری همه گیر، فاقد رهبری هستیم، زیرا دولت ترامپ عملا دفتر و دستک خودش را بسته است و منتظر است که واکسن به بازار بیاید! اما واکسن با سرعتی به بازار عرضه نمیشود که کافی باشد و بتواند اوضاع را متفاوت کند.
وی افزود: ابتدا باید تیم انتقال قدرت به رئیس جمهور جدید شکل بگیرد. کارگروه کرونای دولت جو بایدن باید مسئولیت امور را برعهده بگیرد. آنها درحال گفتگو و رایزنی هستند. یکی دیگر از کارهایی که باید انجام شود این است که نهادهایی از قبیل مرکز کنترل بیماریها فعالتر شوند و پا پیش بگذارند. آنها در این مدت همواره سکوت اختیار کرده اند. آنها باید پا پیش بگذارند و واقعیتها را بیان کنند. واقعیت این است که ما در حال حاضر مشکل خلاء رهبری داریم.