پخش زنده
امروز: -
عملکرد تولید عناب در مرکز تحقیقات بیرجند با استفاده از دو ژنوتیپ جدید به دو برابر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، رئیس بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات کشاورزی بیرجند گفت: این ژنوتیپ ها حدود 9 سال به صورت الگویی در این مرکز کشت و تحقیقات لازم از آن ها انجام شده است.
زراعتگر افزود: این ژنوتیپ ها نامگذاری شدند و به زودی نام تجاری این ژنوتیپ ها معرفی خواهد شد.
وی گفت: این ارقام به لحاظ ابعاد وزن و نسبت گوشت به هسته بیشتر از ارقام معملولی است.
زراعتگر افزود: وزن میوه عناب در ارقام عادی 2 و 9 دهم تا 3 و یک دهم است در صورتی که در ژنوتیپ های جدید وزن میوه عناب به 5 و 7 دهم تا 5 و 9 دهم است.
وی افزایش سطح کاشت با استفاده بهینه از منابع آب و خاک را از دیگر علل افزایش تولید محصول عناب عنوان کرد.