پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: از ابتدای امسال تاکنون 25 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، غلامرضا قنبری با اشاره به اشتغال 8 بهره بردار گلوگاهی برای تولید این محصول افزود: متوسط عملكرد قارچ 20 تا 25 درصد در هر تن كمپوست و ميزان مصرف آب برای توليد آن بسيار پايين است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با بیان اینکه میزان پروتئين موجود در قارچهاي خوراكي بويژه قارچ تازه، دو برابر پروتئين بعضي سبزيجات و حبوبات است گفت: تولید و پرورش این محصول در محیط بدون نور، در طول سال و در اقلیم های متفاوت انجام می شود.