افزایش ۱۱ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان
در نیمه نخست امسال ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در هرمزگان صورت گرفت که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۱ درصدافزایش دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بستک با ۱۰۱ واحد مرغداری مهمترین قطب تولید گوشت مرغ در هرمزگان است که نیمی از گوشت مرغ استان را تولید میکند. هرمزگان با ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه ۳۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میکند. طهماسب غلامپور درجلسه رفع موانع واحدهای طیور غرب استان در بستک افزود: برخی مشکلات ناشی از کمبود سوخت، آب و برق و خوراک واحدهای مرغداری با همکاری فرمانداریها برطرف میشود. جلسه بررسی مسائل و مشکلات صنعت طیور سه شهرستان بستک، پارسیان و بندرلنگه در سالن اجتماعات انجمن خیریه بستک با حضور مسئولان شهرستان و استان و مرغداران برگزار شد.