پخش زنده
امروز: -
دانه های ریز کنجد نه تنها میان وعده ای خوشمزه محسوب می شوند، بلکه به بهبود و ارتقای سلامت عمومی کمک می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ دانه های کنجد سرشار از پروتئین هستند و مزیت آنها برای سلامتی شناخته شده است.
فیتواسترول های موجود در دانه های کنجد، به کاهش کلسترول کمک می کند. فیتواسترول ها همان استرول های گیاهی هستند که جذب کلسترول در روده ها را کاهش می دهند. کنجد در میان 27 نوع دانه و آجیل، دارای بالاترین میزان فیتواسترول ها است.
دانه های کنجد تاثیر قابل توجهی بر استرس اکسیداتیو در بدن دارد. استرس اکسیداتیو در اثر فعالیت رادیکال های آزاد در بدن ایجاد می شود و خطر ابتلا به بسیاری از مشکلات مانند دیابت، سرطان و حتی نارسایی قلبی را افزایش می دهد. دانه های کنجد سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کنند.
دانه های کنجد به رژیم غذایی روزانه به بهبود کنترل قند خون تان کمک می کند.
دانه های کنجد سطح کلسترول خون و کبد را کاهش می دهند و برای افزایش سلامت قلب نیز مزایای زیادی دارند و با پایین آوردن فشار خون، منجر به افزایش سلامت قلب می شوند.
دانه های کنجد حاوی مواد معدنی منیزیم و کلسیم هستند که خاصیت کاهندگی استرس را دارند.
کنجد همچنین حاوی تیامین و تریپتوفان است که به تولید سروتونین کمک می کند. سروتونین به کاهش درد، بهبود خلق و خو و افزایش خواب عمیق کمک می کند.
محتوای بالای روی در دانه های کنجد به تولید کلاژن کمک می کند. کلاژن باعث ایجاد الاستیسیته می شود و به ترمیم بافت های آسیب دیده بدن کمک می کند. مصرف منظم روغن کنجد خطر ابتلا به سرطان پوست را کمتر می کند.