پخش زنده
امروز: -
سفره های ماه مبارک رمضان با خوراکی های ساده سنتی رنگین می شود. مردم مناطق کردنشین هم با این غذاها از میهمانان این ماه پر برکت پذیرایی می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، یک متخصص تغذیه گفت: توصیه می شود روزه داران از مصرف غذاهای تند، سرخ کرده و چرب پرهیز کرده و نوعی برنامه غذایی متعادل و متنوع را که برای سلامتی آنان ضروری است انتخاب کنند.
خسرو آناهید افزود: روزه داران بهتر است بین صرف افطار تا شام حدود نیم ساعت فاصله بیندازند و مصرف سبزی ها و میوه ها را فراموش نکنند.
انواع آش،حلیم، شیربرنج، فرنی، حلوا از بهترین موادغذایی برای مصرف در ماه مبارک رمضان هستند.