اختتامیه جشنواره غذایی سفره ایرانی در زاهدان + گزارش
جشنواره غذایی سفره ایرانی با معرفی نفرات برتردر زاهدان به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان وبلوچستان،مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان گفت: 70شرکت کننده ازاستانهای کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان در قالب 37غرفه به مدت سه روز در این جشنواره حضور داشتند. جلال زهی افزود: شرکت کنندگان 30 نوع موادغذایی را ارائه کردند که از هر استان سه غرفه به عنوان سفره ایرانی برتر معرفی و تقدیر شد. صارمی داور ملی جشنواره هم گفت: از 2هزار و هفتصد غذا،چاشنی و نوشیدنی سنتی ایرانی تاکنون 27 غذا در فهرست یونسکو به ثبت رسیده است.
اختتامیه جشنواره غذایی سفره ایرانی در زاهدان + گزارش اختتامیه جشنواره غذایی سفره ایرانی در زاهدان + گزارش اختتامیه جشنواره غذایی سفره ایرانی در زاهدان + گزارش اختتامیه جشنواره غذایی سفره ایرانی در زاهدان + گزارش اختتامیه جشنواره غذایی سفره ایرانی در زاهدان + گزارش