پخش زنده
امروز: -
نخستین بار در کشور کشاورز اصفهانی به روش کشت کرفس سالم دست یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ بزرگترین تولیدکننده کرفس کشور گفت: با دستیابی به این روش برای تولید کرفس بدون استفاده از مواد شیمیایی و انواع سموم، تنها از مواد بیولوژیکی با قابلیت کنترل آفات و کودهای آلی برای تغذیه بهره گیری شده است.
محمدعلی حیدری افزود: در اصفهان قطب تولید کرفس کشور سالانه از 300هکتار زمین های کشاورزی این استان بیش از 30هزار تن از این محصول تولید و برداشت می شود.
وی گفت: با بهره گیری از این روش بیولوژیک، تاکنون دو هزار تن کرفس سالم از 20هکتار زمین کشاورزی شهرستان اصفهان برداشت شده است.
وی گفت: پایین بودن میزان نیترات و سموم و عناصر سنگین محصول تولیدی، کاهش خطر ابتلا به بیماری های گوارشی وانواع سرطان ها و حفظ محیط زیست با کاهش مصرف سموم از مهمترین ویژگی های این محصول سالم است.
این کشاورز نمونه با 40سال فعالیت درتولید کرفس، دوره پرورش کرفس سالم را سه ماهه با نظارت هفتگی بیان کرد.
مصرف روزانه یک لیون آب کرفس موجب رفع مشکلات معده، یبوست، کاهش فشار خون و وزن می شود و در درمان بیماری روماتیسم مفید است.
سلاموعرضادبمحمدعلیحیدریکمالابادیبذرگترینتولیدکنندهکرفسوبذرونشاتلفن۰۹۱۳۱۱۴۰۸۷۷