برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم
نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی از امروز بهمدت چهار روز در پارک ملت شهرکرد آغاز شد.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری ؛ معاون میراث
فرهنگی چهارمحال و بختیاری گفت: این جشنواره بهمنظور آشنایی هرچه بیشتر
نسل جوان با آداب و رسوم سنتی و غذاهای بومی و محلی استان در راستای توسعه
صنعت گردشگری، باهمکاری بخش خصوصی اجرا میشود. آقای هادیپور افزود : آشانار، آش کشک، پلوگرد ، پخت کاکولی و نان های محلی از جمله غذاهای محلی استان چهارمحالوبختیاری است. وی گفت : استفاده از مواد غذایی محلی، سالم بودن و اصالت آن از معیارهای مهم در ارزیابی بهترین غذا در جشنواره غذای بومی و محلی است. کارگروههای آموزشی درخصوص طبخ غذا، طبعشناسی و مزاجشناسی و برگزاری مسابقه آشپزی از بخشهای مهم این جشنواره است. معاون
میراث فرهنگی چهارمحال و بختیاری گفت: برگزاری جشنواره میراث ناملموس
چهارمحال و بختیاری هم از برنامه های آتی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع
دستی و گردشگری این استان در سال جاری است.
برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم برگزاری نخستین جشنواره گردشگری و غذاهای بومی و محلی+فیلم