پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی مهریز گفت: کار تولید گلاب و عرقیجات در مهریز از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما،
مدیر جهاد کشاورزی مهریز از تولید سالانه افزون بر 60 تن گلاب و انواع عرقیجات در این شهرستان خبر داد .
کامیار رسولی مهمترین عرقیجات تولید شده در شهرستان مهریز را کاسنی، بید و شاطره، شوید، نعناع و شمبلیله دانست و گفت: حدود 100 خانوار به صورت فعال در بخش مرکزی و دهستان میانکوه، روستای منشاد، گل افشان و دره در تولید گلاب و انواع عرقیجات فعالیت دارند .
وی افزود: کار تولید گلاب و عرقیجات در مهریز از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
رسولی اشاره کرد: حدود 60 درصد از گلاب و عرقیجات تولیدی در مهریز به خاطر مرغوبیت برای فروش به سایر مناطق و شهرستان های استان ارسال می شود.
وی سنتی بودن اکثر کارگاه های تولید گلاب و عرقیجات، نبود ثبات قیمت، سرمازدگی و خشکسالی های متوالی و واسطه گران را از مشکلات اصلی فعالان تولید گلاب و عرقیجات مهریز برشمرد.