سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت
همزمان با آغاز بهار سوغاتی های شیرین مراغه ، از میوه های باغی و خشکبار این شهر تولید و روانه بازار می شود .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی سجوق ، باسلوق و حلوای نخود که از شیره انگور (دوشاب ) تهیه می شود محصولاتی از دل طبیعت است و از پرطرفدار ترین سوغاتی های این شهر تاریخی به شمار می رود.
تهیه سجوق و باسلوق درمراغه ، قدمتی چند صد ساله دارد و از شیره انگور ، نشاسته ، بادام و گردو تولید می شود .
حلوای آرد نخود از شیره انگور و آرد نخود تهیه و پس مخلوط شدن با گردو ، بَزرک و پسته در زمستان و نوروز طرفداران زیادی دارد .
در این شهر مردم برای نوشیدن چایی از شیرینی مخصوص استفاده می کنند که این محصول با گذشت 150 سال به عنوان سوغاتی به شهر های مختلف استان و کشور ارسال می شود.
درکنار این سوغاتی ها ، عسل ، قیسی ، برگه زردآلو ، کشمش ، گردو ، بادام از دیگر محصولات مراغه با داشتن شهرت جهانی علاوه از مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر می شود .
مراغه قطب اول تولید محصولات باغی درآذربایجان شرقی است و سالانه از 250 تا 270 هزار تن میوه تولید شده دراین شهرستان بخشی به صورت تازه خوری و بخشی نیز به شکل فرآوری شده و خشکباری صادر می شود .
شهرستان مراغه با حدود 260 هزار نفر جمعیت در جنوب استان آذربایجان شرقی واقع است .
سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت سوغاتی های مراغه ارمغانی از دل طبیعت