اغاز برداشت نوبرانه زردآلو از باغهای کاشان
برداشت نوبرانه زردآلو از 241 هکتار باغ در شهرستان کاشان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی کاشان گفت: 210 هکتار از این باغها بارور و 11هکتار آن به صورت نهال است.
مجید کافی زاده با بیان اینکه 150 هکتار این محصول در دشتها و بقیه در مناطق کوهستانی به دست می آید، افزود: متوسط عملکرد این محصول در هکتار حدود هشت تن است و پیش بینی میشود امسال حدود هزارو 900 تن زردآلو در کاشان برداشت شود.
وی گفت: برخورداری کاشان از آب قنوات، هوای گرم و خاک مساعد و موقعیت جغرافیایی از دلایل کیفیت عالی محصولات باغی این شهرستان و زودرس بودن آن در کشور است.
زردآلو، درختی است از تیره گل سرخیان و خانواده بادامیان با هستهای سخت که گوشت میوه آن خوراکی است، مغز هسته آن تلخ یا شیرین است که گونه هسته تلخ آن، زردآلو و گونه هسته شیرین آن قیسی نامیده می شود.
از گوشت این میوه محصولاتی مانند پوره زردآلو، کمپوت، شربت غلیظ و اخیرا لواشک و مربا تهیه می شود.
قیسی دارای خواص ضد اسهال، ویتامین هایA ،B ،C ، مس و برای درمان بیماری سیروز و بیماری های کبدی بسیار موثر است.